Добредојдовте на Ѕвездички

Интернационален детски музички фестивал
 09 - 14.10.2024
За фестивалот
Интернационалниот детски музички фестивал “Ѕвездички“ е натпревар за најдобра детска песна.
Сите учесници настапуваат со авторска песна на јазикот на земјата од каде што доаѓаат.
На фестивалот учествуваат деца од целиот свет на возраст до 14 години.
Се одржува секоја година во првата половина на октомври во градот Прилеп.
Учесници 2023
 
ГАЛЕРИЈА
Погледнете ги најновите фотографии
Спонзори
Погледнете ги нашите видеа